Er du ude efter en bedre nattesøvn? Så prøv Wonderland

Wonderland (foto: sengespecialisten.dk)

Wonderland (foto: sengespecialisten.dk)

Når vi danskere skal ud og kigge os om efter en ny seng til soveværelset, så er der ofte mange ting, der spiller en rolle, i forhold til hvilken seng vi ender med at købe. Dette kan blandt andet være, hvilket mærke man kigger efter. Dette kommer tit an på, hvilke egenskaber eller specifikationer de forskellige produkter og de forskellige mærker har at tilbyde deres kunder eller målgruppe.

Et af mærkerne som tilbyder en lang række forskellige produkter inden for senge og en masse forskelligt tilbehør til senge, er Wonderland. De har som så mange andre procenter af senge mange muligheder. Dermed kan der måske være et af deres produkter indenfor senge, som passer til netop dit behov for en god nattesøvn i soveværelset.

Wonderland tilbyder mange forskellige ting indenfor senge og tilbehør

En af de ting, som Wonderland tilbyder deres kunder, er elevationssenge. Dette er en type af senge, som ved hjælp at små elektroniske motorer kan løfte madrassen op i forskellige positioner, så madrassens og sengens position passer præcist til brugerens behov. Dette kan lade sig gøre, da motorerne løfter den lamelbund, som madrassen ligge på. Ofte vil der være en motor i hver ende af sengen og tit også en motor i midten. Dermed kan både fodenden og hovedenden blive løftet op og også midten af sengen, hvis brugeren nu ønsker at løfte hele madrassen op samtidig.

Et anden produkt som Wonderland tilbyder, er topmadrasser. Topmadrasser er en form for madras, som man lægger oven på den almindelige og traditionelle madras. En topmadras er ofte mindre i tykkelsen. Samtidig har den tit en anden form for indhold. Dette er dermed med til, at topmadrassen giver en anden komfort, for den, der ligger i sengen, i forhold til hvis den ikke var der.

Derfor er der også forskel i selve indholdet af de forskellige topmadrasser alt efter, hvilken form for støtte og blødhed, man foretrækker, når man skal have sin nattesøvn.

 Se meget mere om Wonderland her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.