Topmadras er topnice

Topmadras (foto: sengespecialisten.dk)

Topmadras (foto: sengespecialisten.dk)

Du må have prøvet det. Det der med at ligge i sengen og vende og dreje dig, ude af stand til at finde behag i nogen af de stillinger, du afprøver. Det kan enten være et tegn på, at du mangler en topmadras eller at din eksisterende ikke længere dur. Det kan selvfølgelig også skyldes fuldmånen, hvis den er fremme og man tror på den slags eller at man lige har set en gyser, man har svært ved at ryste af sig, men som oftest er det de praktiske forhold, der ikke er så praktiske længere.

Få komforten tilbage med ny topmadras

Hvis du forsyner din seng med en ny topmadras vil den føles hel ny igen, og du vil få det modsatte problem af ikke at kunne falde i søvn, nemlig ikke at kunne stå op. Det kommer du til at ligge alt for – farligt – godt til. Men den type luksusproblemer er lige til at bære.
Når du skal vælge din kommende topmadras, er det en god idé at afprøve den i butikken først. Selvom det kan være lidt pinligt at skulle teste den slags, mens man er henne i butikken omgivet af en masse fremmede mennesker, er det ekstremt vigtigt, så man ikke kommer hjem med den næstbedste topmadras. Desuden er det ikke pinligt, det er bare noget, man måske kan føle, fordi man mærker sig selv imitere en aktivitet – ligge i sin seng, som er privat og foregår det sted, hvor man er allermest sårbar – i sin seng. Men sæt dig ud over den følelse, hvis den melder sig og koncentrere dig om den enkelte topmadras og hvordan den føles under dig. Det er ikke nok at mærke med hånden, man bliver nødt til at mærke med hele kroppen. Din krop skal nok fortælle dig, når du har fundet den rigtige topmadras.

 

Find en god topmadras hos Dunlopillo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.