Sengegavle er både funktionelle og flotte

En sengegavl gør sengen komplet (foto sengespecialisten.dk)

En sengegavl gør sengen komplet (foto sengespecialisten.dk)

Det er super vigtigt, at man føler sig tilpas i sit eget hjem. Man kan føle sig presset til at bo eller indrette sig på en bestemt måde, og det er der ikke noget at sige til. Hver dag bliver vi gennem TV, magasiner og reklamer bombarderet med forskrifter for, hvad der er god smag, og hvordan vi bør leve og indrette os. Der er absolut intet galt i at hente inspiration herfra, men man skal dog huske sig selv i processen. Hvis man blindt følger diverse selvudnævnte eksperters råd og anbefalinger, så kan man nemt ende med at glemme sig selv. Det er ikke spor dejligt at sidde i et perfekt indrettet hjem med alle de rigtige møbler, hvis hjemmet i virkeligheden føles fremmed for en selv. Derfor skal man huske, at man ens hjem skal være en selv og ikke alle mulige andre.

Alle hjemmets rum skal indrettes efter dine behov

Alle mennesker har på hver sin måde forskellige behov, og det gælder også i forhold til indretningen. Det skyldes også, at alle hjem er forskellige. Derfor er det også vigtigt, at man indretter sig på den måde, det er mest praktisk i forhold til ens eget hjem. En god blanding af antikviteter, loppemarkedsfund, designmøbler og arvestykker plejer at skabe den perfekte dynamik. Det giver nemlig både et æstetisk rart og behageligt hjem samtidig med, at hjemmet forbliver funktionelt og praktisk.

Sengegavle er både funktionelle og flotte

En sengegavl balancerer fint mellem det funktionelle og æstetiske. Sengegavle bliver oftest brugt, fordi de giver sengen nyt liv. Et møbel der ellers til tider kan synes en kende klodset. Sengegavle er dog også funktionelle og smarte. Hvis man ikke har mulighed for at stille sin seng op af en væg, eller hvis man nyder at have den stående i midten af sit soveværelse, så er en sengegavl også helt ideel.

Se på sengegavle her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.