Esprit sengetøj er et hit hos i de danske soveværelser

Sengelinned (foto: pudeland.dk)

Sengelinned (foto: pudeland.dk)

Der er mange ting, som er med til at sikre en god nattesøvn. Selvfølgelig skal sengen være behagelig at ligge i. Madrassen skal gerne være hverken for blød eller for hård. Den skal også gerne kunne justeres, hvis man har behov for det. Samtidigt skal man også vælge den rigtige dyne. En som sørger for, at man ikke fryser, når man sover, men samtidig en, som ikke er for varm, så man ikke kan falde i søvn. En god hovedpude kan også være vigtig, da den sørger for, at ens hoved og nakke får den helt rigtige støtte. Derved undgår man at vågne op med hold i nakken.

Blødt og rart design

Alt dette skal selvfølgelig være på plads, men derudover skal ens seng og soveværelse gerne være et rart sted at opholde sig. Måske hjælper det med nogle fine billeder på væggene, eller måske skulle man se sig om efter en flot sengegavl, som matcher til sengen, og dermed giver et mere matchende udtryk i hele rummet.

Esprit sengetøj kan få dit soveværelse til at passe til din stil

Man kan også kigge sig om efter et lækket sæt sengetøj. Når man alligevel går meget op i, hvad man har på om dagen, og hvordan tøjet føles på kroppen, så giver det også rigtig god mening at finde noget sengetøj, der er blødt, lækkert og passer til ens stil i soveværelset.

Der findes rigtig mange former for sengetøj på markedet. Det meste er vævet af bomuld. Dette kan være bomuld i forskellige kvaliteter og i forskellige vævningsmetoder. Noget er for eksempel egyptisk bomuld.

Det findes også nogen, der fortrækker sengetøj, der er satinvævet. Man kan satinvæve sengetøj af flere forskellige typer af fibre, men når man satinvæver, så får stoffet en meget høj glans. Det vil sige, at det næsten skinner. Dette skyldes, at man væver en overtråd i stoffet for hver syvende undertråd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.