En ny seng kan give dig en bedre komfort og nattesøvn

De fleste mennesker tilbringer meget tid i deres seng. Det er sjældent, at man tænker over, hvor meget tid man egentlig bruger i sin seng.

Ny seng, ny start (foto Dunlopillo.dk)

Ny seng, ny start (foto Dunlopillo.dk)

Som voksent velfungerende menneske har man cirka brug for 6-8 timers søvn om natten. Det kan variere fra person til person, hvor mange timer man har brug for, men de fleste har brug for minimum 6 timer om natten. Det vil sige at man sover cirka en tredjedel af døgnet, hvor man her er placeret i sin seng.

 

Sørg for at sengen passer

Ser man på det fra den vinkel, vil det svare til at de fleste mennesker tilbringer cirka en tredjedel af sit liv i sin seng, og nogen formentlig mere fordi de også ser fjernsyn i sengen, læser eller laver andre forskellige ting. Med det in mente, kan man godt forstå, hvorfor det er en god idé at investere i en god seng. En god seng kan øge din sengekomfort og tilmed også gøre din nattesøvn bedre. Det er vigtigt, at man får en ordentlig nattesøvn, ellers fungerer man ikke optimalt. Derfor skal din komfort også være i orden. Hvis du skal ud og investere i en ny seng, er der flere forskellige overvejelser, du skal gøre dig.

 

Vælg en ny seng efter dine behov

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad dine behov er, hvilket ikke altid er nogen nem sag. Det er forskelligt fra hver enkel person, hvordan man sover bedst, og hvilke faktorer der er essentielle for ens nattesøvn. Det afhænger for eksempel af, hvorvidt du sover på maven, på ryggen eller på siden, om du skal have en blød eller en hård madras til sengen. Det er altid en god idé at spørge sin sengespecialist, hvis man er i tvivl om, hvilken seng der passer til ens særegne behov og præferencer.

 

 

Find ny seng her! www.dunlopillo.dk

 

Få mere inspiration:

Køb en ny seng og oplev den store glæde ved en god søvn

Tempur lader søvnen flyde som skøn sirenesang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.