Dobbelt dyne er en god måde at dele nattesøvnen

En dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

En dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

Der er mange måder at sove på. Tit er vi danskere meget habituelle i vores tilgang til søvn, og vi har ofte nogle helt bestemte præferencer for, hvordan vi skal ligge. For eksempel har alle, som sover mere end en person i sengen tit en klar holdning til, hvem der skal ligge i hvilken side af sengen.

De fleste har nok prøvet at sove i en anden seng end ens sædvanlige. Det kan ofte volde store problemer, da man ofte kan ligger forskelligt i forskellige senge, og det kan forstyrre søvnrytmen. Det sammen kan være tilfældet, hvis man ikke sover med den dyne eller den hovedpude, man er vant til at sove med.

Der findes mange typer dyner på markedet. Den, de fleste danskere sover med, er normalt to meter lang og omkring 140 centimeter bred. Men der findes andre størrelser, som kan have sine klare fordele og ulemper.

En dobbelt dyne har sine klare fordele og ulemper

En dobbelt dyne er en dyne, som den plejer at se ud. Den kan også have det samme fyld af fjer og dun. Samtidig har den dog en betydelig forskel. Den er bredere end en almindelig dyne. Dobbelt dyner er sædvanligvis to meter bred, og nogle gange er de også to meter og tyve centimeter lange, fremfor de almindelige to meter. Dermed har man mulighed for at få sig en ekstra bred dyne.

En dobbeltdyne kan godt bruges af en enkelt person, som ønsker ekstra meget dune omkring sig i forbindelse med sin nattesøvn. Andre vælger også at bruge en dobbelt dyne sammen, så man deles to og to om den. På den ene side kan nattesøvnen godt blive endnu mere hyggelig, men omvendt kan en urolig sengepartner også skabe et vældigt postyr hos den anden person i sengen.

Se meget mere om dobbelt dyne her

 

Læs flere indlæg om dobbeltdyner:

En Dobbelt dyne giver både par og solosovere gode oplevelser

Få en god og hyggelig nattesøvn med en dobbeltdyne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.