Din madras kan ende med at udgøre din seng, så find en ordentlig én!

Køb en god stor madras (foto Dunlopillo.dk)

Køb en god stor madras (foto Dunlopillo.dk)

En seng er langt fra den gode seng, som du ønsker, at den skal være, hvis ikke du har en rigtig god pude. Samtidig får du heller aldrig den seng, som du drømme rom, hvis du ikke har en ordentlig madras. Og netop madrassen er enormt vigtig, når det kommer til at finde din helt rigtige seng. Du skal sørge for at finde den madras, som du ligger allerbedst på, og det gør du faktisk i mange af tilfældene ved at afprøve en madras, før du køber den. Det kan du gøre på forskellige måder, men den klassiske må siges at være, at gå derhen, hvor du ønsker at købe din madras, og så prøve den af ved at lægge dig i den. Der findes jo ikke meget, der er værre end at ligge på en helt absurd hård madras, hvis du elsker at sove i vandsenge, ligesom der ikke findes noget værre end at sove i en alt for blød vandseng, hvis du foretrækker stenhårde madrasser. Hver mand har sin smag, og du skal sørge for at finde en madras, der er lige efter din smag.

Det er vigtigt at du finder den rette madras

Hvis du har problemer med ryggen eller på en anden måde har et helt livsvigtigt element i at finde en rigtig madras, så er det især vigtigt, at din madras lever op til den hårdhed eller blødhed, som du finder mest egnet for din krop.

Har du ikke rygproblemer, men prøver du blot at få sammensat verdens bedste seng, så kan det være en god idé at starte med madrassen, for hvis ikke du ligger godt på din madras, så kan både din dyne, din hovedpude og dit lagen være fuldstændig ligegyldigt – madrassen er grundstenen og dermed første byggesten til en perfekt seng.

Find en super madras her

 

Læs meget mere om madrasser:

Sov fortryllende i madrasser i høj kvalitet

Madrasser er vigtige i alle døgnets timer

Madrasser er grundstenen for en god og dejlig søvn

2 comments on “Din madras kan ende med at udgøre din seng, så find en ordentlig én!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.