Det er nødvendigt at tænke klogt under et køb seng

Du kan komme til at sove langt bedre end du gør i dag (foto Dunlopillo.dk)

Du kan komme til at sove langt bedre end du gør i dag (foto Dunlopillo.dk)

Ved at køb seng, køber man muligheder, og man køber løsninger. Men løsninger på hvad? Ja, hvis man går rundt med søvnproblemer og har svært ved at nyde de vågne såvel som de mørke timer af dagen, kan det være en god ide at køb seng. En ny seng kan være med til at forandre alting, og når der siges alting, menes der vitterligt alting. Altings forandring betyder først og fremmest en forandring af nattens rytmer og nattens vilkår.

Det nødvendige i en seng

Det er vigtigt, og det er nødvendigt at have et lækkert og behageligt sted at finde hvile og ro. Kroppen føles måske bedst tilpas, når den er aktiv. Den føler sig måske allerbedst i verden, når der sker noget, og når den udfolder sig. Under udfoldelsen af os selv kommer vi nemlig i en form for kontakt med en anden slags mulighed. Vi kommer i en total kontakt – ikke med noget hinsides men med noget, der er virkeligt ægte. Men de store stunder bør ikke være forbeholdt den vågne og den levende. Der kan være ligeså vigtige stunder at finde frem til for den sovende. Det handler for så vidt bare om at sikre sig en perfekt nattesøvn, før dette bliver muligt.

En seng, der giver mening

Har man overvejet at køb seng, bør man altså overveje ens egne præferencer, og de muligheder, der tilbyder sig. Man kan være sikker på kvalitet og komfort, når man investerer i senge, der føles godt og lækkert. Det første er komforten, det næste er søvnen, det sidste er dagligdagen. Når de tre komponenter går op i en højere enhed, kan man også være sikker på, at man kommer langt, og at man kommer længere. Man kan være sikker på, at dagligdagen tager form som dens eget største potentiale. En seng skaber ro, bevægelser og et sikkert og trygt fundament.

Læs mer eom gode senge her:

Det vigtigste møbel er en god seng

Efterkom din fysiske behov med en god seng

2 comments on “Det er nødvendigt at tænke klogt under et køb seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.