Vil du sove godt om natten, så kan du prøve Temprakon dyne

Temprakon dyne  (foto: pudeland.dk)

Temprakon dyne (foto: pudeland.dk)

Når øjenlågene bliver tunge, og vejrtrækningen bliver dybere og dybere, så får mange af os danskere lyst til at krybe under dynen. Men der er stor forskel på, hvilken dyne du vælger.

Der er meget forskel på indhold og fyld i dyner, og selve stoffet som dynen er lavet af. Derudover er der også stor forskel på mængden af fyld i dynen.
Man tilbringer mange timer i sin dyne, så når man skal købe en ny, er det vigtigt at vælge en, der passer til ens behov og nattesøvn.

Når man vælger en dyne kan der være stor forskel i pris, men også i kvalitet. En typisk billig dyne vil også have mere syntetisk fyld eller have mindre fjer og dun end en dyrere dyne.

Fyldet betyder meget. Også i en Temprakon dyne.

En af de syntetiske fyldformer er kuglefibre. De er meget luftige og kan give en stor fyldig dyne, men der er ikke nødvendigvis så meget støtte i den. Derved kan den falde lidt sammen, når man skal sove med den.

Omvendt har animalsk fyld en bedre bæreevne og kan komme fra mange forskellige dyr. Nogle typer af dun kommer fra ænder. De kan både kaldes andedun, men også moskusdun eller edderdun, alt efter racen af anden. Andre gang er der brugt dun fra for eksempel gæs som i en Temprakon dyne.

Nogle vælger at have to dyner, så de har en til sommer- og en til vinterhalvåret. En sommerdyne er tit tynd og har mere luftigt fyld. En vinterdyne er tungere og isolerer bedre, så man ikke fryser.

En Temprakon dyne er opbygget, så dynen ikke opvarmer ens krop på samme måde som en traditionel dyne. Dermed sveder man ikke i samme grad, og dermed kan man sove med afslappet og vågner mere udhvilet efter en god nats søvn.

 

Se mere om en Temprakon dyne hos pudeland

2 comments on “Vil du sove godt om natten, så kan du prøve Temprakon dyne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.